Om os

Chrisser Stickers er en afdeling for produktion af alle typer stickers til erhverv og private.

Vi har nu i over 15 år udviklet og udvidet vores arbejdsområder, så vi i dag leverer kvalitets produkter inden for skilte, stickers, plakater og alle typer folie på bl.a. biler og lastbiler m.v.

Vi anvender 3M produkter som firmaet er certificeret til at anvende samt markedets bedste plot programmer. Dette sikre en ensartet og høj kvalitet også ved store oplag.

Produktionen af print på folier foregår på vores Roland printer som kan producere tryk i 8 farver hvilket giver en uhørt høj dækning og kvalitet på over 40 forskellige typer folie alt efter hvilket materiale og overflade dine print skal anvendes på.

Vi kan trykke alle farver i en god kvalitet på vores printer og har altid mere end 150 forskellige farver almindelig folier samt special folier.​Chrisser Stickers og Chrisser Skilte arbejder hårdt på at kunne leve op til kundernes ønsker om høj kvalitet, professionel rådgivning og gode løsninger. I bestræbelserne på at honorere dette, har vi i huset været aktiv i uddannelsen af personalet så der ikke er tvivl om at vi kan bære store som små opgaver hele vejen til et perfekt resultat. Uanset hvilket materiale eller specielle egenskaber som folierne har og dermed også kræver en særlig uddannelse for at arbejde med disse, er vi en af de få skilte firmaer som er på forkant med det nyeste indenfor alt hvad der til faget hører. Så du går trygt ind i opgave med os som samarbejdspartner. Vi har svaret og det gode resultat.

Vi er begyndt at forhandle erhvervsbeklædning og profiltøj til vores kunder, med og uden tryk. Vi kan levere til arbejde, hverdag, motion og fest. Hos os finder du et stort udvalg af tøj i en super kvalitet og dette til en overkommelig pris. Ring eller mail til os hvis du ønsker et særlig et tilbud. Vores leverandører er ID Identity, Blåkläder, Tranemo og You-brands, som tilsammen udgør et komplet dækkende udvalg til erhvervs- og profilbeklædning til vores nuværende og ny kunder.

Søg i webshoppen